ShareThis

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Τρεις απλές ασκήσεις για υπέροχα οπίσθια

Εύκολες, γρήγορες και αποτελεσματικές...
Οι ζέστες έσφιξαν και όλες προετοιμαζόμαστε για την παραλία. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι θέλουμε το κορμί μας να είναι αψεγάδιαστο και κυρίως τα... οπίσθιά μας. 


Είχατε σκεφτεί ποτέ ότι η στάση «σανίδα» θα μπορούσε να κάνει θαύματα και να τονώσει το πίσω μέρος του κορμιού σας ώστε να νιώθετε περήφανες και σίγουρες γι 'αυτό; Εδώ σας έχουμε τρεις απλές ασκήσεις που με μερικές επαναλήψεις θα σας κάνουν τη θεά της παραλίας.

1) Κλασική σανίδα:

Όσες θεωρήσετε ότι η συγκεκριμένη άσκηση είναι απλή, κάνετε μεγάλο λάθος. Κρατήστε αυτή τη στάση για περίπου 30 δευτερόλεπτα αρχικά. Στη συνέχεια μπορείτε για 90, 2 λεπτά και αυξάνετε ανάλογα με τιςαντοχές σας. Μπορείτε επίσης να σηκώνετε εναλλάξ τα πόδια σας. Από την πρώτη στιγμή θα νιώσετε τους μύες σας να σφίγγουν και να καίνε.


2) Η σανίδα push up:
Πάρτε την προηγούμενη στάση και εναλλάξ μετακινήστε τα χέρια σας στη στάση των κάμψεων. Αυτή η άσκηση όχι μόνο τονώνει τα οπίσθια αλλά και τα χέρια και το στήθος. Δύο σε ένα λοιπόν!

3) Η «ορειβατική» σανίδα:
Ομολογουμένως η πιο δύσκολη από όλες τις ασκήσεις. Και πώς να μην είναι άλλωστε όταν ταυτόχροναγυμνάζει και ανεβάζει και τους καρδιακούς παλμούς; Πάρτε την αρχική στάση και εναλλάξ φέρτε το πόδι σας κοντά στο στήθος και αυτομάτως επιστρέψτε το στην αρχική του θέση. Κάντε το όσο πιο γρήγορα μπορείτε, και θα μας θυμηθείτε!


queen

ShareThis

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...