ShareThis

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Τα κακόγουστα λάθη στο μακιγιάζ που πρέπει να αποφύγετε

Τα μεγάλα και κακόγουστα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο μακιγιάζ και δημιουργούν ένα πολύ αντιαισθητικό αποτέλεσμα,επισημαίνει η...
Έλενα Δερμεντζόγλου, Καθηγήτρια Επαγγελματικού Μακιγιάζ- Body painter στο Life2day.gr, για να εντοπίσουν και αποφευχθούν.

1) Πολλές γυναίκες μπερδεύουν το πρωί με το βράδυ με αποτέλεσμα να πηγαίνουν στην δουλεία με μακιγιάζ που θα δημιουργούσαν για μία Βραδινή έξοδο σε κάποιο club. Ωστόσο όταν έρθει η ώρα να ετοιμαστούν για να βγουν το βράδυ δεν διαφέρει σε τίποτα το μακιγιάζ έτσι ώστε να κάνουν μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

2) Τα επικαλυπτικά make-up δεν είναι για όλες τις ώρες και εποχές,καλό θα ήταν όσο ανοίγει ο καιρός να κάνουμε και το make-up όλο και πιο ελαφρύ για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

3) Οι έντονες γραμμές eye-liner και μαύρων μολυβιών πρέπει να γνωρίζουμε που σταματάνε,το αποτέλεσμα της Κλεοπάτρας δεν είναι πάντα της μόδας.

4) Προτιμήστε τα κόκκινα κραγιόν για πιο χειμωνιάτικες περιόδους. Επιλέξτε κοραλι και φούξια αποχρώσεις για το καλοκαίρι για όσες γυναίκες αγαπάτε τους έντονους χρωματισμούς στα χείλη.

5) Αν θέλετε να τονίσετε το σχήμα των φρυδιών επιλέξτε ένα μολυβί ή σκιά (που είναι και πιο φυσικό) το οποίο να ταιριάζει με το φυσικό σας χρώμα.

6) Ρουζ, μια πικραμένη ιστορία αφού σπάνια τοποθετείται σωστά. Πάντα πρέπει να εφαρμόζεται πάνω στα μηλαρακάκια και σε αποχρώσεις που δίνουν το χρώμα της υγείας ,όπως ροζ απαλό, ροδακινί.life2day.gr

ShareThis

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...